fbpx

Bedankt om een kijkje te komen nemen op mijn website. Mijn naam is Leyla en ik ben fulltime actief als fotografe. Ik ben voornamelijk werkzaam in de eventsector. (huwelijken, recepties, congressen, festivals, ..) Sinds de opkomst van sociale media richt ik me ook vaker op content fotografie (websites, social media) alsook product- en portretfotografie. Bij mij kan je voor veel terecht, dat past ook helemaal bij mijn persoonlijkheid. Ik ben veelzijdig en ik hou van variatie. Van zakelijk en formeel tot casual en gezellig. Eigenlijk is mijn naam Leyla, de Kameleon. Ik pas me overal aan!

Wat kan ik je nog vertellen? Ik ben een West-vlaamse, opgegroeid in het gezellige Deerlijk. Een groot deel van mijn leven heb ik in het romantische Brugge doorgebracht. Later in het creatieve Gent, de zogenoemde hoofdstad van West-Vlaanderen ;). Erna ben ik terecht gekomen in Willebroek City. Momenteel ben ik weer woonachtig te Deerlijk. Back to the roots. Locatie vormt echter geen obstakel voor mij, want mijn klanten komen van overal uit België, zelfs vanuit het buitenland! 

Ik hou van..

Muziek! Van vroeger en nu, zolang ik er maar op kan –>

Dansen! In mijn dromen doe ik de moonwalk! 

Mensen! Ik ben heel sociaal, wat dus perfect past bij mijn job als fotograaf.

De kleine dingen: zonsondergang, zonsopgang, bloemen, én pindakaas!

Mijn 2 kinderen: 2 Canon 5D Mark4’s! En van mijn hond, én van mijn familie, én van mijn vrienden, én van nog meer pindakaas… 🙂

And last but not least.. Leren! In hart en nieren ben ik een autodidact. Er gaat geen dag voorbij of ik heb iets nieuws geleerd. Zélfs mijn fotografieskills heb ik mezelf aangeleerd! Hoe ik fotograaf geworden ben? Mijn fotografie journey is begonnen in 2015…

Oost- en West-Vlaanderen,
Antwerpen en Brussel. 
Gevestigd te Deerlijk. 

BE 0892.995.856

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.