fbpx
Een fotograaf nodig voor jouw corporate event, congres, festival, optreden, receptie..?

Als eventfotograaf sta je vaak voor uitdagingen. Ieder event is uniek. Je moet het verwachte beeldmateriaal altijd kunnen leveren ook al heb je over veel zaken geen controle tijdens een event. Zoals het licht bijvoorbeeld. Vaak zijn evenementen een deel buiten, een deel binnen, in verschillende kamers met verschillend licht. Je moet constant schakelen tussen instellingen en dat moet snel gebeuren! Elke seconde telt. 

Ingrediënten

Eventfotografie vergt ervaring, concentratie, technisch inzicht en je moet je als een kameleon kunnen aanpassen aan de verwachtingen en noden van eender welk event. Je kan het al raden! Laat dit nu net de ingrediënten zijn die ik in huis heb. 

Ervaring

Dankzij de diversiteit aan evenementen (huwelijken, recepties, festivals, optredens, bedrijfsevenementen, congressen, lancering nieuwe producten etc ..) die ik gedaan heb en de hoeveelheid, + – 450 events op 3 jaar tijd, kan ik de dag van vandaag op eender welk event, met eender welk licht, binnen de tijd de  beelden bekomen die van mij worden verwacht. Die jij van me verwacht.  

Contact

Dus laat me weten wat de noden en verwachtingen zijn van jouw event. Wie weet, leg ik binnenkort jouw event vast.

Info, Beschikbaarheden & Prijzen | Portfolio

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.