Hallo!

Bedankt om een kijkje te komen nemen op mijn website.
Ik ben dus Leyla en ik ben fulltime actief als fotografe en dat vooral in de event fotografie: bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagen, privé-
evenementen ..eender welke event je maar kan bedenken, nodig me uit en ik zal er zijn. 😉
De foto’s die ik het leukste vind, zijn wanneer mensen het niet opmerken dat ik foto’s neem. Het is fijn om mensen een beetje te ‘bespioneren’.
Dan zijn de foto’s meer naturel en zie je de echte emoties.
Natuurlijk is ieder event verschillend en ben ik ook wel flexibel.  Ik probeer wel in de mate van het mogelijke mij altijd aan te passen aan de verwachtingen van de klant.
Daarom vraag ik bij iedere boeking wel altijd een briefing. Dit kan door vooraf eens te bellen of door af te spreken. Of dit kan ook ter plaatse net voor het event. Goed ingelicht worden over wat de verwachtingen zijn is noodzakelijk om het gewenste fotografie resultaat te kunnen bekomen.
Wat de huwelijken betreft, die besprekingen gebeuren een paar maanden voor het gebeuren. Die informatie wordt meegestuurd met de offerte.
Als je graag full albums wilt zien of meer foto’s  van een paar huwelijken die ik gedaan heb, gelieve mij dit te laten weten per mail.
Ook doe ik product (oa packshots) en portret fotografie. Dit soort shoots kan bij mij thuis of op locatie. Ik kan mijn materiaal overal mee naartoe nemen.
Als  je een handelszaak hebt en daar ook foto’s van nodig hebt. Dan kan dat allemaal in ene keer: foto’s interieur, productfoto’s ( vb: food, drank, juwelen, kleren..) en wat leuke portretten van jou als handelaar.
Indien je hiervan graag wat meer voorbeeldfoto’s wilt zien, gelieve mij dan ook een seintje te geven. Want ik heb niet altijd evenveel tijd om mijn website up te daten, niet alles staat online.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie stuur mij dan een mailtje: info@leylahesna.com of je kan mij bellen op +32488134202.

Je kan mijn  portfolio hier bekijken.

Groetjes,

Leyla

Ps: I also speak English.
Ps2: Et aussi français. 🙂

 

Volg mij op  Facebook Twitter  — Instagram

Clients/klanten

Red Bull, Donki, Gotlib, Keep it Quiet, Cirque Magique Festival, Wecandance, Umami, Canon Belgium, Trimble, Hap Festival, Extrema Outdoor, Yes it’s you, Walkie Talkie, Roularta ( Knack & Trends) , Nasty Mondays, Think Twice, Juwelier Vanhoutteghem, Lookfl, Extrema Outdoor, Jet Import, Swatch, Belmodo, Philips, Keep it Quiet, Fast Forward, Lightspeed, Bevas…

Publications/publicaties

P- Magazine, Trends, Knack Weekend, ..

Crafted by FOLD
© 2016 Alle rechten voorbehouden
Back to top