fbpx
Your love story starts here...

Willen jullie met me trouwen?

Willen jullie met mij trouwen? Ik weet het! Het klinkt een beetje bizar.  Maar hopelijk ook wat grappig! Net zoals jullie het jawoord geven aan elkaar, is het ook belangrijk dat WIJ het jawoord geven aan elkaar! Hiervoor spreek ik graag op voorhand eens af om te zien of het een match is tussen ons. Dit kan via een online meeting

Hoe ga ik verder te werk indien de vonken er van af vliegen tijdens onze eerste meeting en wij het jawoord geven aan elkaar? 

Wel, van zodra jullie dagplanning klaar is spreken we af om alles te overlopen. 
 
 
 

Dan gaan we het hebben over de mooiste dag van jullie leven: jullie huwelijk. Ga ik vooral veel vragen stellen. Trouwen jullie voor de kerk, stadhuis? Of beide? Hoe laat, wie, wat, waar? Wie zijn jullie getuigen? Wie komt er allemaal van de familie? Wie zijn de vips? Ik neem notities! Zoveel mogelijk notities… Ik wil ALLES weten, omdat ik nieuwsgierig ben van aard, maar vooral ook omdat…  een goed geïnformeerde fotografe er 2 waard is. Ik pas me ook volledig aan aan wat jullie wensen zijn en naar aanloop van jullie huwelijk ga ik ook de verschillende locaties op voorhand bekijken.

Dit is allemaal inbegrepen in de service en hoef je niet extra voor te betalen. 

Zo weet ik ook of er locaties geschikt zijn voor een huwelijksfotoshoot. Ik zoek naar mooie plekjes waar we romantisch kunnen fotograferen of juist spontane plaatjes kunnen schieten. Zo kan je op de dag zelf lekker ontspannen, terwijl ik elk moment vastleg die belangrijk zijn voor jullie!

Jullie sprookjesdag!

Op jullie grote dag hoef ik jullie dus niet meer te overspoelen met vragen. Ik verdwijn in het decor en van op afstand doe ik mijn ding. Zoals een jager jaag ik op herinneringen tijdens jullie sprookjesdag. Mijn ogen staan op scherp en iedere beweging heb ik in mijn vizier. Iedere seconde telt! Snap, snap, snap…

Dan is er ook nog de fotoshoot. Die betoverende beelden van jullie twee. De foto’s die jullie voor de rest van jullie leven nog gaan herbekijken en herbeleven. Uit ervaring weet ik dat sommige koppels zenuwachtig worden van ineens voor een lens te staan. Zijn jullie ook zo? 

No worries! Wie met mij trouwt, hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Dankzij de instructies die ik jullie ga geven, moet jullie niet meer nadenken over hoe je moet staan of wat te doen. Ik doe al het nadenken voor jullie. Jullie hoeven enkel nog te denken aan elkaar. Dit is jullie sprookje!

Zie de fotoshoot als een moment om ten volle van te genieten en om samen plezier te hebben. Bovendien zorg ik voor wat leuke opdrachten die jullie instant in een spontane sfeer brengen. Het helpt ook altijd een geliefde mee te brengen die wat deugnieterij is en jullie kan plagen. Dit zorgt voor een extra plezante sfeer. 

Het is de mooiste dag van jullie leven en ik zal ervoor zorgen dat deze jullie altijd zal bijblijven. 

The touch of print!

Niets is zo spannend als wanneer je al je herinneringen aan je romantische huwelijksdag in een prachtig huwelijksalbum ziet. Dan smelt je… 

Jullie huwelijk, vastgelegd op het allermooiste fotopapier. De afwerking met linnen cover maakt het plaatje compleet. Personaliseer de cover met je naam en kleur naar keuze en bewaar dit prachtige album als een waardevol familiejuweel!

Bij het dagpakket zit een luxe huwelijksalbum inbegrepen. Dit kan ook apart besteld worden. Het album is 35 x 25 met 60 pagina’s inbegrepen. De foto’s kies je zelf en gemakkelijk via de galerij.

Ook heb je de mogelijkheid om een exacte kopij van je album te krijgen aan een zeer  voordelige prijs. Dit noemt een parent album en wordt vaak aan de ouders gegeven. Het is 20 x 15 cm. Zo win je tijd want je hoeft geen extra album te ontwerpen. Weer extra tijd om met je hubbie te besteden. 🙂

Jullie galerij!

Via jullie eigen online galerij ontvangen jullie een eerste sneak peek van jullie foto’s binnen de 3 dagen na jullie huwelijk. De galerij is gemakkelijk in gebruik en aangenaam om te navigeren door al je mooie herinneringen. 

Ook is die verbonden met een professioneel printlabo. De afdrukken van hoge kwaliteit die zij leveren zorgen ervoor dat elke foto  op de best mogelijke manier voor altijd bewaard blijft!

Het zal zo spannend zijn om je grote dag te delen met familie en vrienden. Hiervoor stuur ik gepersonaliseerde links waarmee jullie familie/gasten hun eigen persoonlijke foto kunnen downloaden! Je kan dus zelf kiezen welke delen je van de galerij privé wilt houden. Ook win je tijd omdat je geen foto’s apart nog moet doorsturen! Nog meer tijd met je hubbie. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.