fbpx
My story...

Leuk dat je even langskomt! Mijn naam is Leyla en ik ben sinds 2016 verliefd geworden op fotografie en actief fulltime als fotografe sinds 2017. Ik ben gestart als eventfotografe maar nu fotografeer ik veel huwelijken. Je kan bij mij wel nog steeds ook terecht voor  babyborrels, recepties en allerlei events. Wat kan ik je nog vertellen? Ik ben een West-Vlaamse, met Perzische roots en ik ben opgegroeid in het gezellige Deerlijk. Een groot deel van mijn leven heb ik in het romantische Brugge doorgebracht.

Later in het creatieve Gent, de zogenoemde hoofdstad van West-Vlaanderen ;). Momenteel ben ik woonachtig te Deerlijk. Yep, ik ben een wereldreiziger binnen België. Locatie vormt echter geen obstakel voor mij, want mijn klanten komen van overal uit België.

Als ik mezelf in 3 woorden zou omschrijven zou dat zijn: sociaal, extravert, open, spontaan, gevoelig, creatief, filosofisch, leergierig, doorzettend, ondernemend, speels, avontuurlijk… oh ja ik babbel graag en ik kan het niet beknopt houden. 

Als ik mijn fotografie in 1 woord zou omschrijven zou dat zijn: spontaan, kwalitatief, romantisch, gevoelig..En wanneer ik zeg:” nog 1 foto”.. Weet dan dat ik er nog duizend neem…Sorry not sorry. Soms kan ik echt zo blijven doorgaan. 

Ik hou van...

De Liefde. Wat is er mooier dan liefde? Liefde is het allerbelangrijkste in ons leven. Het gaat niet alleen om twee mensen die voor elkaar bestemd zijn, maar al die banden die we hebben met familie en vrienden sterken ons omdat we weten hoeveel ze om ons geven! Helaas heb ik zelf geen grote familie. Ik heb bvb nooit grootouders gehad, noch tantes en ooms, neven of nichten. Ik denk dat ik daarom deels ook zo hou van huwelijken. Voor 1 dag voel ik me een deel van de familie en het ontroert me extra om al die connecties te zien en te voelen en te mogen fotograferen. 

De jaren 70: had ik maar in dat decennium geleefd. De muziek en kledij van toen zijn heel aantrekkelijk voor mij!

Leren. Leren is mijn levenswerk. Ik ben een autodidact in hart en nieren, en alles wat me ooit gelukkig of succesvol heeft gemaakt, heb ik gaandeweg geleerd. Geen formele training nodig gehad. Mijn nieuwsgierigheid leidde ook tot zelfstudie in de fotografie. Lang leve youtube. 

Op alle vlak ben ik wel een beetje self made. Ze zeggen altijd: ” what doesnt kill you makes you stronger”. In mijn geval klopt dit als een bus. Ik heb er altijd ietwat alleen voor gestaan, maar tegelijk is dat ook mijn grootste sterkte geworden. Wat ertoe heeft geleid dat ik dingen gewoon op mijn eentje leer en ook doorzettingsvermogen heb. 

Typemachines en liefdesbrieven. Soms denk ik aan de tijd van vroeger, dat je soms niet hoorde van iemand tot je een brief kreeg. Ik vind dat wel heel romantisch. Zelf heb ik een typemachine gekocht waarmee ik soms briefjes stuur naar mijn loved ones. 

En uiteraard, niet te vergeten: fotograferen! Ik vind het geweldig dat mijn werk zo’n immense waarde geeft aan het leven van anderen. Dat maakt al het harde werk de moeite waard! Foto’s zijn onze mooiste herinneringen die we voor altijd willen bewaren als aandenken aan deze speciale tijd in ons leven… Wetende dat wat ik doe zoveel geluk toevoegt, dat vult mijn hart met goud. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.