fbpx

Hey!

My story: who am I?

Lief dat je even langskomt! Mijn naam is Leyla en ik ben fulltime actief als fotografe sinds 2017. Ik ben gestart als eventfotografe maar nu fotografeer ik voornamelijk huwelijken. Je kan bij mij wel nog steeds ook terecht voor  babyborrels, recepties, congressen..

Wat kan ik je nog vertellen? Ik ben een West-Vlaamse, met Perzische roots en ik ben opgegroeid in het gezellige Deerlijk. Een groot deel van mijn leven heb ik in het romantische Brugge doorgebracht.

Later in het creatieve Gent, de zogenoemde hoofdstad van West-Vlaanderen ;). Momenteel ben ik woonachtig te Deerlijk . Yep, ik ben een wereldreiziger binnen België. Locatie vormt echter geen obstakel voor mij, want mijn klanten komen van overal uit België.

Ik hou van...

...de liefde.

Wat is er mooier dan liefde? Liefde is het allerbelangrijkste in ons leven. Het gaat niet alleen om twee mensen die voor elkaar bestemd zijn, maar al die banden die we hebben met familie en vrienden sterken ons omdat we weten hoeveel ze om ons geven! Mijn familie en vrienden zijn het allerbelangrijkste in mijn leven. Er is geen groter geschenk dan liefde geven. 

De jaren 70!

De jaren 70: had ik maar in dat decennium geleefd. De muziek en kledij van toen zijn zo aantrekkelijk voor mij!

Leren

Leren is mijn levenswerk. Ik ben een autodidact in hart en nieren, en alles wat me ooit gelukkig of succesvol heeft gemaakt, heb ik gaandeweg geleerd – geen formele training nodig! Mijn nieuwsgierigheid leidde ook tot zelfstudie in fotografie. Lang leve Youtube. 

Sneakers. Petje af voor dames die zo elegant kunnen rondlopen op hoge hakken. Helaas is dat niet voor mij weg gelegd. Ook al vind ik dat ook wel mooi. Ik draag bij eender welke gelegenheid sneakers. 

Fotograferen

En uiteraard, niet te vergeten: fotograferen! Ik vind het geweldig dat mijn werk zo’n immense waarde geeft aan het leven van anderen. Dat maakt al het harde werk de moeite waard! Foto’s zijn onze mooiste herinneringen die we voor altijd willen bewaren als aandenken aan deze speciale tijd in ons leven… Wetende dat wat ik doe zoveel geluk toevoegt, dat vult mijn hart met goud. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.