fbpx

Willen jullie met mij trouwen?

Ik weet het… het klinkt … een beetje bizar. 🙂 Maar hopelijk ook grappig! Net zoals jullie het jawoord geven aan elkaar, is het ook belangrijk dat WIJ een jawoord geven aan elkaar! Want ik zeg altijd: “Een goeie match met je huwelijksfotograaf is een leven lang aan goeie herinneringen waard.”

Willen jullie graag weten hoe ik te werk ga? Lees dan hieronder verder, of klik hier voor beschikbaarheden, prijzen of portfolio. 

Koffie of thee?

We spreken af, voor koffie of thee. Ik zal wel een watertje drinken, want van te veel cafeĂŻne word ik te actief. Dat kan bij mij, bij jullie. Elders. Op de maan. Jullie kiezen! Ik volg. Dan luister ik eerst aandachtig naar jullie liefdesverhaal.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Wanneer is jullie lovestory begonnen? Wie heeft wie gevraagd, waar is het gebeurd? Wie is er flauw gevallen? Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Ik kan oneindig laaaaaaang naar lovestory’s luisteren. Het voelt altijd aan alsof ik naar de Notebook aan het kijken ben.

De grote dag ...

Daarna gaan we het hebben over die speciale dag, de mooiste dag van jullie leven. Ga ik vooral weer veel luisteren. Trouwen jullie voor de kerk, stadhuis? Of beide? Hoe laat, wie, wat, waar? Wie zijn jullie getuigen? Wie komt er allemaal van de naaste familie? Ik neem notities! Zoveel mogelijk notities… Ik wil ALLES weten, omdat ik nieuwsgierig ben van aard, maar vooral ook omdat…  een goed geïnformeerde fotografe er 2 waard is. 

Geen Vraag...

Op jullie grote dag hoef ik jullie dus niet meer te overspoelen met vragen. Ik verdwijn gewoon in het decor en van op afstand doe ik mijn ding. Zoals een jager in de oertijd ging jagen op eten, jaag ik op herinneringen tijdens jullie sprookjesdag. Mijn ogen staan op scherp en iedere beweging heb ik in mijn vizier. Iedere seconde telt! Snap, snap, snap…

en dan de fotoshoot!

Die betoverende beelden van jullie twee. De foto’s die jullie voor de rest van jullie leven nog gaan herbekijken en herbeleven. Uit ervaring weet ik dat sommige koppels nerveus worden van ineens voor een lens te staan. Zijn jullie ook zo? 

No worries! Wie met mij trouwt, hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Dankzij de instructies die ik jullie ga geven, moet jullie niet meer nadenken over hoe je moet staan of wat te doen. Ik doe al het nadenken voor jullie. Jullie hoeven enkel nog te denken aan elkaar. Dit is jullie sprookje! Momenten om ten volle van te genieten. Het is de mooiste dag van jullie leven en ik zal ervoor zorgen dat deze jullie altijd zal bijblijven. 

Oost- en West-Vlaanderen,
Antwerpen en Brussel. 
Gevestigd te Deerlijk. 

BE 0892.995.856

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacy Policy.